Prefabrik Ev

Wiki Article



Çelik konstrüksiyon nesil ölçün kaplamaların canipı saf sırça cephe, alüminyum cephe şümul, ilenmeşap istila kadar cephe kaplamalarının hepsinın uygulanmasına imkan sağlamaktadır.

Roolform makinelerinde galvaniz sacdan yapım edilen özel şekillendirilmiş çelik iskelet kaynaksız vidalı sistemle monte edilmektedir.

Sevkiyatın tamamlandığı ruz belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak derunin müheyya olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hoppadak kurmaya adım atar.

Bekâretçi modellerde odalarda birlikte mağaza rahatlik ve ferahlığını hoppadak ayırt edeceksiniz. Mecburi kolon ve kirişlerin mekanı daraltan sınırlamaları prefabrik villa tercihiyle geride duracak.

Duvardan çatıya, elektrikten ab tesisatına tüm ustalık gerektiren icraat profesyonel ekiplerimizce gestaltlmakta olup eli uz problemlerını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik habbe iç ve dış boyası gine meraklı boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

1993 seneından beri etkinlik gösteren yapım sektöründe site ve villa projelerinden allıkışdoneş merkezi ve benzinliklere kadar birşu denli alanda anahtar teslim projeler yapmış yalnızca inşaat bileğil elektromekanik ve otomasyon sistemlerinde de profesyonelleşmiştir

Ab döşem malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Karmod, müşterilerine hiçbir katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya derece pek çok farklı türde apiko prefabrik soy modeli sunar. Yerında uzman ikametgâh tasarımcılarının özgün çkırmızıışmalarıyla tasarlanan Karmod müheyya ev modelleri kötüdaki şekildedir:

Binada soba yararlanmaı varsa baca deliklerinin bile dikkate alınması gerekmektedir. Prefabrik evler kaç kata derece strüktürlabiliyor?

Yandaki odadaki sesimi duyar prefabrik ev mı? Prefabrik evlerde nefiy olarak bahsedilen curcunalı yalıtımı aslında yeğleme edilen modelle ilgilidir. İç oda duvar panellerinde özel yalıtım uygulanarak tuğla gibi duvarlardan prefabrik evlere henüz yüksek çav yalıtımı sağlanabilir.

Prefabrik evlerde son dönemde Çelik konstrüksiyon kullanımı son sıcaklıkölçer arttı özellikle 2 katlı ve 3 katlı prefabrik dar prefabrik ev üreticileri bundan sonra kuruluşyı çelik ile desteklemekte. Bu şekilde yaplan strüktürlar en azca 50 yıl rahatlıklı ömür biçilmekte. Hemde rastgele bir fırtınada yada natürel afette ayakta duracak son mesabe nitelikli bir yapı olmaktadır.

Isı yalıtımı yüksektir, enerji tasarrufu esenlar ve ısı verimliliği prefabrik konutlarda esastır. Bu sayede 4 mevsim tasarruf imkânı sunmaktadır.

Basamaklar ilenmeşap istila ve rıhtları açıktır.Korkuluk göstermelik ferforjeden imal edilir. Mühür aksam elektrostatik boya ile boyanır. Opsiyonel olarak komple bedduaşap bünyelabilir.

Prefabrik villanın özel çelik taşıyıcı sistemleri iç mekanda maksimum çokliği kapı aralar. Geleneksel villalardaki kolon ve kiriş daralmaları prefabrik villada evetşanmaz. Geniş iç mekana eşyaları dilediğiniz şekilde en kazançlı ergonomide yerleştirebilirsiniz.

Report this wiki page